Personlig trening

Styrketrening for kvinner 40+

Slappe og vonde muskler? 

Føler du at det meste er tungt i hverdagen? Bære handleposene er et slit, barn & barnebarn er tunge å bære, spisestolene er tunge å flytte, og blomsterpottene på gulvet føles som bly.

Med litt styrketrening vil du merke en betydelig forskjell etter kort tid. Du forbedrer rett og slett livskvaliteten.

Kom gjerne usminket og i de klærne du har

Her kan du komme usminket i de klærne du har. Det er bare du og jeg i lokalene mens du trener, og du trenger ikke ha siste mote innen treningsklær.  Jeg vil være din personlige trener, støttespiller og motivator.

Derfor er styrketrening så viktig

Det er mange viktige grunner for å trene styrke.  Ved regelmessig styrketrening kan du ofte utsette flere av «vondtene» som vanligvis oppstår på grunn av slitasje, lite og svake muskler. Det kan være vond rygg, hofter, knær, nakke og skuldre. Når du styrker muskler og sener rundt leddene kan det ofte redusere, forebygge eller i noen tilfeller ta bort smertene helt.

Derfor legger du lettere på deg etter du blir 40?

Fra du er 20 år reduseres muskelmassen med ca 1,5% pr år. Trener du regelmessig styrke i denne tiden kan du opprettholde muskelmassen. Forbrenningen foregår hovedsakelig i musklene, og med mindre muskler, får du lavere forbrenning. Dette er ofte årsaken til at folk begynner å oppdage at vekten stiger i 40-50 årsalderen. Jo mer muskler, jo høyere forbrenning. Fra perioden 20-40 år, mister en person på ca 70 kg og ikke trener styrke ca  6-7 kg muskler. Det forteller klart en av årsakene til at man legger fortere på seg etter fylte 40.

Ta kontakt for en prat hvis du ønsker å finne ut om dette er plassen for deg. Jeg tilpasser treningen etter dine behov.

Lyst å prøve?

Vi starter med en uforpliktende gratis konsultasjonstime, for å kartlegge dine ønsker og behov. Vi tar en kroppsanalyse hvor vi måler fett%, muskelmasse, innvendig magefett, væske og legger eventuelt en plan for treningen, basert på dine mål og din helse.

Beliggenhet

Treningen foregår i lyse fine lokaler på Bryne. 4 minutt fra toget og i rolige og diskrè omgivelser.

Priser

 • PT-time 40 min
  kr 595,-
 • PT-time 60 min
  kr 795,-
 • Konsultasjon
  Gratis
 • Kroppsanalyse
  kr 395,-
 • Kostholdsplan
  kr 995,-