Personlig trening

Mitt hovedfokus er å hjelpe kvinner 40+

– i gang med regelmessig styrktrening

Har du lyst å komme igang med styrketrening, men vet ikke helt hvor du skal begynne?

Mitt hovedfokus er å få kvinner på 40+ i gang med styrketrening. Både individuell trening og trening i små grupper.

Her kan du komme usminket i de klærne du vil, det er bare deg og meg i lokalene mens du trener. Jeg vil være din trener, støttespiller og motivator. Jeg ser dine behov og hjelper deg til å komme dit du ønsker.

Styrketrening er ofte den treningen som er lettest å forsømme, fordi mange er usikre på teknikke og øvelser. Valget blir å gå turer, sykle eller løpe etc. som også er bra og viktig trening, men erstatter ikke styrketreningen.

Men hvorfor er det så viktig å trene styrke da? 

Det er mange viktige grunner for å trene styrke.  Ved regelmessig styrketrening kan du ofte utsette flere av «vondtene» som vanligvis oppstår på grunn av slitasje, lite og svake muskler. Det kan være vond rygg, hofter, knær, nakke og skuldre. Når du styrker muskler og sener rundt leddene kan det ofte redusere, forebygge eller i noen tilfeller ta bort smertene helt.

Legger du lettere på deg etter du ble 40?

Fra du er 20 år reduseres muskelmassen med ca 1,5% pr år, vel og merke hvis du ikke vedlikeholder muskelmassen. Det gjør du når du trener styrke. En person som veier 70 kg, vil miste ca 6-7 kg muskler fra de er 20-40. Det er i musklene forbrenningen hovedsakelig foregår. Med mindre muskler, får du lavere forbrenning. Dette er ofte årsaken til at folk begynner å oppdage at vekten stiger i 40-50 årsalderen. Jo mer muskler, jo høyere forbrenning,

Ta kontakt for en prat hvis du ønsker å finne ut om dette er plassen for deg. Jeg tilpasser treningen etter dine behov.

Vi starter med en kartleggingstime, der vi tar en kroppsanalyse (fett%, muskelmasse, innvendig magefett, væske), og legger en plan for treningen, basert på dine mål og din helse.

Hva skal jeg velge?

Du kan velge å kjøpe klippekort på 10 eller 20 klipp eller du kan kjøpe drop-in timer. Da betaler du for hver gang, og vi setter opp timer etter behov. Du får god trening uansett hva du velger. Noen vil kjøpe klippekort for å forplikte seg, mens andre ønsker ikke det.

Treningen foregår i nye fine lokaler på Bryne.

Her kan du også lese om mitt populære 10-ukers kurs med sirkeltrening

Prisliste PT-timer á 60 min

Personlig trening en-til-en

 • 10 klipp
  kr 795,- pr time
 • Drop in
  kr 795,- pr time

Prisliste PT-timer á 40 min

Personlig trening en-til-en

 • 10 klipp
  kr 595,- pr time
 • Drop in
  kr 595,- pr time

Prisliste øvrig

 • Konsultasjon / kartlegging
  kr 795,-
 • Kroppsanalyse
  kr 295,-

Faktura for PT-timer kan deles opp i månedlige avdrag om ønskelig.