Uken som gikk: Tur til Lifjell og til Praha – uten penger!

Jeg føler nesten ikke jeg er på jobb for tiden, fordi det er en og to fridager i uken gjennom hele mai. Forrige uke var det 1. mai og da lurte jeg meg avgårde på en ny fjelltur med Tone Skretting og Kristin Pettersen. Denne gang ble det til flotte Lifjell der vi går i variert terreng og litt bratte stigninger. Fantastisk utsikt over Gandsfjorden. Jeg kledde meg med ull fra topp til tå, men det skulle jeg aldri gjort. Etter 10 minutt gange måtte vi ned med buksene rett ved stien, for ullet måtte av i en fei. Det er så ufattelig ubehagelig å gå med for mye klær på tur.

Jeg ble imponert over Tone og Kristin som hadde med den gode maten på tur. Sunne pannekaker og tacolefser med mye godt og sunt på. Jeg hadde smurt meg gode frokostbrød med salat, skinke og egg, men de ble ikke spist fordi Tone og Kristin hadde nok mat til alle tre 🙂

Fjellturer er god trening, god naturopplevelse og veldig sosialt og kjekt. Jeg bare elsker å gå i fjellet som dere sikkert har forstått. Her på toppen av Lifjell og en magisk utsikt.

Til Praha uten penger

Ja, det stemmer! Jeg klarte å miste lommeboken med alle mine kort i pluss Årne  sitt Mastercard oppi. jeg hadde fått oppgaven å passe på det for han. Dette oppdaget jeg da vi hadde mellomlandet i Oslo. Veldig kjekt å reise på storbyferie uten penger – not! Vi sperret alle kortene, og der og da bestemte jeg meg for å fortrenge dette og nyte turen. Årne hadde heldigvis med seg et ekstra kort. Jeg var så heldig å få litt lommepenger på flyplassen, hehe… Dette kom til å bli en litt annerledes weekend enn jeg hadde tenkt. Etter ett døgn fikk jeg vite at lommeboken var funnet på flyet og kunne hentes på Stavanger lufthavn. Den lykkefølelsen jeg hadde da var ubeskrivelig god!

Lite trening på turen, men fant noen trapper

Det ble lite tid til trening, men jeg har jo sagt at jeg skal ha trappetrening hver uke frem til vi reiser til Jotunheimen, og her er trappene jeg fikk litt trening i – vi bodde i 8 etg, så jeg ga på opp og ned trappene flere ganger til dagen.

I byen var det også litt trapper, jeg tok med de jeg nådde over 🙂

Annerledes sightseeing

Turen var helt topp, med seg-way sightseeing,  noe jeg likte kjempe godt. Det som var litt kjipt var at det var fartsperre på dem. Kunne tenkt meg å gasset litt mer på.

Vi var i forbindelse med jobben til Årne, og jeg kan love deg at Praha ga mersmak. Jeg skal tilbake og oppleve byen med penger 🙂

♥ Hilde ♥